Silicone Hider Plug - Version 2

Kaos Softwear

Silicone Hider Plug - Version 2
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 4,95

Beschrijving

Soft & squishy en bijna onzichtbaar! Deze hider plugs zijn gemaakt van zacht silicone in een subtiele huidtint. Superhandig voor wanneer je je plugs even iets minder zichtbaar wil hebben. De voorzijde is dun en mooi vlak, voor een goede aansluiting op de huid. De achterzijde is hol, waardoor deze plugs superlicht zijn en je ze bijna niet voelt zitten. Supergeschikt om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm

Nu verkrijgbaar in 6 verschillende tinten!
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40292
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Huidskleur - Versie 2
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.4
Average: 4.4 (5 votes)

Cijfer

5 reviews

8,8
4
Zeer aangename plugs om te dragen. Kleur is een beetje schatten.
4
Best een grappig gezicht als je 25mm plugs draagt in deze kleur, maar ze doen hun werk! De kleur past perfect bij mijn huidskleur en ze zitten erg gemakkelijk. Iets moeilijker om in het oor te krijgen, maar valt al bij al goed mee.
5
Perfect voor als je niet wilt opvallen! Ik bestelde gelijk in het goede kleur! Zé zitten ook heerlijk!
4
Ze gaan makkelijk in, kleur is beetje moeilijk te bepalen. Mijn huidskleur zit tussen 2 eigenlijk in, maar mensen die niet weten dat je tunnels hebt zien het niet.
5
Ze zijn zacht en comfortabel om te dragen. Zeer discreet en collega's moeten een paar keer kijken voordat ze het zien. Het blijft wel een gok welke "version" je besteld voor de eerste keer. Een aanrader!