Silicone Tunnel

Kaos Softwear

Silicone Tunnel
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne second edition eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, hippe kleuren. Second edition eyelets zijn stevige, double flared silicone tunnels die makkelijk in te doen zijn en erg stevig op hun plek blijven zitten door de flares. Beide flares hebben dezelfde vorm, in tegenstelling tot de Original Eyelets van Kaos, die een iets afgeronde front flare hebben. Deze flexibele eyelets zijn supergeschikt om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40107
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Grijs
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.666665
Average: 4.7 (3 votes)

Cijfer

3 reviews

9,3
5
Meest comfortabele tunnels ooit!
5
Goede, stevige siliconen tunnels! Ik ben bij siliconen tunnels altijd bang dat ze slap en te flexibel zijn, maar dat zijn deze totaal niet :) Erg prettig om te dragen, ook omdat ze lichtgewicht zijn. (16mm)
4
Leuke piercing en goede kwaliteit. Wel wat problemen gehad om in te krijgen omdat het materiaal toch een beetje stugger is. Maar voor de rest heel tevreden ervan.