Silicone Tunnel

Kaos Softwear

Silicone Tunnel
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne second edition eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, hippe kleuren. Second edition eyelets zijn stevige, double flared silicone tunnels die makkelijk in te doen zijn en erg stevig op hun plek blijven zitten door de flares. Beide flares hebben dezelfde vorm, in tegenstelling tot de Original Eyelets van Kaos, die een iets afgeronde front flare hebben. Deze flexibele eyelets zijn supergeschikt om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40104
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Blauw
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.535715
Average: 4.5 (28 votes)

Cijfer

28 reviews

9,1
4
Ik moet goed opletten wanneer ik ze draag. 10mm is namelijk eigenlijk een stuk kleiner en mijn oren lijken elke keer heel snel terug te gaan naar een kleine maat. Als ik dus na deze een mooie in wil met dubbele flare, gaat dat niet lukken. Ik vind die kleur super mooi, is best wel fel dus ze vallen goed op!
4
Heerlijke tunnels, heerlijk om mee te slapen... 10 x beter dan solide tunnels. Makkelijk en pijnloos inbrengen en eruit te halen.
5
Af en toe voor de verandering, sweet!!!!
4
Super fijne eyelets. Ben echt een fan van Kaos, en wederom dik tevreden. Topspul!
5
Ik heb de 10mm eyelets besteld. Wow wat een mooie heldere kleur. Ze gaan gemakkelijk in je oren, zitten heerlijk, vooral 's nachts in bed... Echt een aanrader voor iedereen met gestretchte oren.

Pagina's