Silicone Tunnel

Kaos Softwear

Silicone Tunnel
-+
Aantal & prijs is per stuk
5,95

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne second edition eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, hippe kleuren. Second edition eyelets zijn stevige, double flared silicone tunnels die makkelijk in te doen zijn en erg stevig op hun plek blijven zitten door de flares. Beide flares hebben dezelfde vorm, in tegenstelling tot de Original Eyelets van Kaos, die een iets afgeronde front flare hebben. Deze flexibele eyelets zijn supergeschikt om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40102
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Wit
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.35
Average: 4.4 (40 votes)

Cijfer

40 reviews

8,7
5
Super tunnels, ze zitten heerlijk, zijn makkelijk in en uit te doen en staan ook nog eens leuk. Ik heb ze ook in het zwart en daar ook zeer tevreden over. Echt een aanrader!
5
Zitten heel erg makkelijk. Ook makkelijk in en uit te doen.
5
Zitten goed, makkelijk in te brengen. Hopelijk blijven ze wit :)
5
Hele fijne tunnels om in te hebben met slapen. Ik heb de eyelets van Kaos maar die klapten nogal snel dubbel in m'n slaap. Daarom deze dikkere tunnels besteld. Ze gaan veel makkelijker in dan dat ik verwacht had! Ze zitten fijn en gaan dus niet dubbel :)
5
Staan goed, maar moeilijk echt wit te houden.

Pagina's