Skin Eyelet - Lente Editie

Kaos Softwear

Skin Eyelet - Spring Edition
-+
Aantal & prijs is per stuk
-50%
8,95
4,48

Beschrijving

Limited edition Skin Eyelet van Kaos Softwear! Deze fijne Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en speciaal voor de lente in nieuwe, frisse kleuren uitgebracht. De kleuren zijn echt maar tijdelijk verkrijgbaar, dus get 'm while you still can! Kaos Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Daarnaast zijn deze superflexibele eyelets ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40061
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Misty Rose
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (1 vote)

Cijfer

1 reviews

10,0
5
een hele aparte kleur. kaos softwear kon ik al : heel fijn in het dragen, je voelt ze niet zitten, zeer soepel in en uit te doen, in enorm veel verschillende kleuren te verkrijgen. de kleur is even wennen omdat ik nooit een fan ben geweest van rose, maar deze vind ik wel mooi en niet te zeer opvallend. erg blij mee.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.