Skin Eyelet - UV

Kaos Softwear

UV skin eyelet
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne UV Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, hippe kleuren. That's not all! Doordat deze skin eyelets gemaakt zijn van U.V. reactief silicone bereik je er ook nog eens interessante effecten mee in black light. (Let op, deze paarse uv skins zullen niet heel fel oplichten!) Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Daarnaast zijn deze superflexibele eyelets ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40051
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
UV Green
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.565215
Average: 4.6 (46 votes)

Cijfer

46 reviews

9,1
5
Zitten heerlijk en mooi!
5
Ze zitten gemakkelijk en zijn zeer aan te raden als je eerst wilt wachten met verder stretchen of als je nog niet zeker bent of je oor al helemaal hersteld is.
4
Zitten heerlijk, super!
5
Heel makkelijk in te brengen en je voelt ze totaal niet zitten! Daardoor zijn ze erg fijn bij het slapen en sporten. Door het dunne randje lijken je tunnels extra groot! Ik ben erg tevreden en heb ze ook nog in 2 andere kleuren!
4
Deze tunnel is super, je voelt hem helemaal niet zitten. Het is net of je geen aan hebt. De kleur vind ik te gek, ik ga binnenkort nog een andere kleur bestellen!

Pagina's