Skin Eyelet - UV

Kaos Softwear

UV skin eyelet
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne UV Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, hippe kleuren. That's not all! Doordat deze skin eyelets gemaakt zijn van U.V. reactief silicone bereik je er ook nog eens interessante effecten mee in black light. (Let op, deze paarse uv skins zullen niet heel fel oplichten!) Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Daarnaast zijn deze superflexibele eyelets ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40050
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
UV Purple
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.87037
Average: 4.9 (54 votes)

Cijfer

54 reviews

9,7
5
Super fijne tunnels. Dragen goed, slapen goed. Ik wil niet meer zonder en dankzij alle verkrijgbare kleuren is er afwisseling genoeg.
5
Ontzettend blij mee! Draag ze tijdens het slapen en voel er niks van (:
5
Top product! Ik heb bijna alle kleuren van de regenboog! Ze zitten fantastisch, zijn makkelijk in te doen en zien er super uit.
5
Ze zijn soepel en zitten heerlijk. Ik slaap en zwem er zelfs mee, ze zijn nog geen enkele keer zoek geweest, blijven steeds goed zitten.
5
Silicone is een heel fijn, licht en makkelijk materiaal voor een tunnel. Het inbrengen is soms een beetje priegelen (bij 4mm in ieder geval), maar daarna zit het super comfortabel! Absoluut een aanrader!

Pagina's