Skin Eyelet - Pearl

Kaos Softwear

Skin Eyelet - Pearl
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 6,95

Beschrijving

Soft & squishy met een prachtige opaalglans! Deze fijne Pearl Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, prachtige kleuren met een mooie opaalglans. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Daarnaast zijn deze superflexibele eyelets ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40031
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Sea Foam
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (3 votes)

Cijfer

4 reviews

10,0
5
Ik heb nog nooit zo'n soort eyelet gekocht of gedragen dus was erg nieuwsgierig hoe het zou staan en of het paste. En het was bijzonder makkelijk en comfortabel. Je oorlellen lijken meten een stuk groter. Helemaal tevreden, ook zeker door de kleuren!!
5
Ik ben erg blij met deze mooi, groene tunnels. Ze gaan makkelijk in, en ik voel ze bijna niet zitten. Ik combineer de tunnels meestal met een hanger. Als ik dan ga sporten of surfen doe ik de hangers uit, en laat ik de tunnels zitten. Ideaal!
5
Heel fijn om te dragen! Ze gaan makkelijk in, en ik voel ze bijna niet zitten. Ik combineer ze zelf met een hanger, en als ik dan ga sporten doe ik de hanger uit. Ook tijdens het sporten en surfen blijven ze goed zitten. De kleur is erg mooi. Heel blij mee :).
5
Zoals altijd zijn de Kaos Skin eyelets weer superfijn om te dragen. Deze kleur (sea foam) is geweldig! Subtiel groenig met een parelmoerglansje. Erg blij mee!