Skin Eyelet - Pearl

Kaos Softwear

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Soft & squishy met een prachtige opaalglans! Deze fijne Pearl Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, prachtige kleuren met een mooie opaalglans. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Daarnaast zijn deze superflexibele eyelets ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40029
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Royal Purple Pearl
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.791665
Average: 4.8 (24 votes)

Cijfer

24 reviews

9,6
5
Prachtige diep-paarse kleur met hele mooie glans en ze zitten, zoals ik gewend ben van Kaos, heerlijk, je voelt ze niet zitten. Ik heb 14mm en die zitten ook als 14mm. Helemaal niks op aan te merken!
5
Zit lekker, zoals ik gewend ben van Kaos. Heeft een subtiele parelglans.
5
Dit is ook weer zo'n gave kleur om te zien en te dragen. Normale oorbellen? NOOIT MEER. Ze zitten heerlijk en je merkt niet eens dat je ze draagt. En dat maakt het wel een beetje eng aangezien je het dan waarschijnlijk ook niet merkt als je ze verliest. Zou voor mij niet de 1e keer zijn helaas.
5
Hele mooie tunnels die mooi aansluiten op het oor. Makkelijk schoon te houden en erg flexibel, dus je hebt amper door dat je ze in hebt.
5
Groot fan van Kaos softwear! Heb deze tunnels in verschillende kleuren. Ze zitten super lekker en zijn makkelijk in te doen. De Royal Purple Pearl zijn mijn favorieten! Erg mooi!

Pagina's