Skin Eyelet - Pearl

Kaos Softwear

Opalescent skin eyelet
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Soft & squishy met een prachtige opaalglans! Deze fijne Pearl Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, prachtige kleuren met een mooie opaalglans. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Daarnaast zijn deze superflexibele eyelets ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40028
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Cobalt Blue Pearl
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.914285
Average: 4.9 (35 votes)

Cijfer

35 reviews

9,8
5
Zijn makkelijk in te doen. Zitten comfortabel, door het dunne martiaal lijken je gaten nog groter.
5
Echt een super mooie kleur en het materiaal zit ook fantastisch!
5
Ik heb ze ingedaan en niet meer uitgedaan, wat een fantastisch materiaal. Een verademing vergeleken met de stalen tunnels die ik had. Die zijn leuk voor een feestje maar deze draag ik verder de hele dag. Zelfs in het rood en zwart besteld. Supersupersuper.
5
Mooie kleur, echt apart!
5
Ik had deze in 5mm besteld en zijn vandaag binnen gekomen, ik vindt ze echt geweldig!!! En ook heel makkelijk in te doen en ze voelen ook inderdaad heel licht en veel fijner aan dan de zwaardere oorringen. IK VINDT ZE GEWELDIG!!!!!!

Pagina's