Skin Eyelet - Pearl

Kaos Softwear

Opalescent skin eyelet
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Soft & squishy met een prachtige opaalglans! Deze fijne Pearl Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, prachtige kleuren met een mooie opaalglans. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Daarnaast zijn deze superflexibele eyelets ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40027
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Jade Pearl
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.814815
Average: 4.8 (81 votes)

Cijfer

81 reviews

9,6
5
Mijn allerfavorietste tunnels! Ik had ze al in vier andere kleuren, deze is ook top.
5
Kleur is precies mooi, past goed bij mn huidige haarkleur. Ze zitten heerlijk, je hebt niet eens het gevoel dat je tunnels inhebt.
5
De kleur is in het echt veel mooier, zit lekker en valt op.
5
Ook weer zo'n geweldige kleur eyelet die lekker opvalt. Zit erg lekker en is zeer makkelijk in te doen. Goed schoon te houden en je kunt er heerlijk mee slapen, sporten of zwemmen etc. Is echt een aanrader. Er komen zeker meer kleuren in mijn verzameling.
5
De fijnste tunnels die er zijn! Het materiaal zit heel lekker, vooral met sporten en slapen. Makkelijk in te doen, en de kleur is heel tof!

Pagina's