Skin Eyelet - Pearl

Kaos Softwear

Opalescent skin eyelet
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Soft & squishy met een prachtige opaalglans! Deze fijne Pearl Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, prachtige kleuren met een mooie opaalglans. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Daarnaast zijn deze superflexibele eyelets ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40026
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Maroon pearl
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.738095
Average: 4.7 (42 votes)

Cijfer

42 reviews

9,5
5
Helemaal top, zoals altijd met Kaos. Zitten heerlijk, ik slaap graag met silicone plugs in. De kleur is niet helemaal hetzelfde als op de foto, ik vind de kleur veel mooier in het echt! Meer roze en minder oranje.
5
Zitten lekker en zijn flexibel. Fantastisch met sporten!
5
Heerlijk comfortabel, I <3 Kaos!
4.5
Zoals altijd nice, comfortabel, niks op aan te merken.
5
Wat een gave kleur. Ik vind hem nog mooier in het echt dan op de selfies die ik heb gezien. Dat zijn straks juweeltjes in mijn oren (dat zijn ze nu ook al, maar dan helemaal) als ze genezen zijn (ben van 12mm naar 14mm gegaan. Half april/begin mei kan ik ze gaan dragen.

Pagina's