Skin Eyelet - Pearl

Kaos Softwear

Opalescent skin eyelet
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Soft & squishy met een prachtige opaalglans! Deze fijne Pearl Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, prachtige kleuren met een mooie opaalglans. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Daarnaast zijn deze superflexibele eyelets ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40025
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Lavender Pearl
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.866665
Average: 4.9 (15 votes)

Cijfer

15 reviews

9,7
5
Ik hou van deze plugs, heb ze in 4 verschillende kleuren en ga er zeker nog meer bestellen.
5
Dragen ontzettend fijn en zijn niet zwaar. Fijn tijdens het sporten, zwemmen of als je gaat slapen. De kleur is ook prachtig, niet te fel met een mooie glans.
5
Zitten heerlijk!
5
Mijn favoriete tunnels! Deze keer in een mooie paarse kleur. Ze zitten nog steeds fantastisch, vooral met sporten of slapen.
5
Deze tunnels zitten lekker en zijn makkelijk in te doen. Geweldige kleur.

Pagina's