Opalescent skin eyelet

Kaos Softwear

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 7,95

Beschrijving

Soft & squishy met een prachtige opaalglans! Deze fijne skin eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, hippe kleuren welke allemaal voorzien zijn van een betoverende opaalglans. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Daarnaast zijn deze superflexibele eyelets ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm

Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40023
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Silver metallic
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.923075
Average: 4.9 (26 votes)

Cijfer

26 reviews

9,8
5
Deze zitten echt heerlijk en de kleur is mooi zilver! Ik vind ze makkelijk in te doen en je merkt niet eens dat je wat in je oren hebt zitten.
5
Kaos eyelets zijn echt de absoluut beste piercing sieraden die er zijn. Mooi dun, soepel in en uit te doen, blijven altijd perfect zitten en verkrijgbaar in zoveel leuke kleuren dat je ze blijft kopen.
5
Zitten geweldig en hele mooie kleur.
5
Mijn beste tot nu toe!!! Easy to use. Handig om te wassen. Geen geknoei met in of uit nemen. Prachtige kleur die ook blijft! Ze zijn zo comfortabel dat je ze nog niet eens voelt zitten.
5
De kleur is prachtig en ze zitten heerlijk. Je voelt het niet zitten en geen gedoe met inkrijgen.

Pagina's