Skin Eyelet - Pearl

Kaos Softwear

Opalescent skin eyelet
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Soft & squishy met een prachtige opaalglans! Deze fijne Pearl Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, prachtige kleuren met een mooie opaalglans. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Daarnaast zijn deze superflexibele eyelets ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40021
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Sea Blue Pearl
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.78049
Average: 4.8 (41 votes)

Cijfer

41 reviews

9,6
5
Volgens mij is dit de 8e kleur die ik van de eyelets heb. Comfortabel als altijd en dit is een mooie heldere kleur.
5
Zitten heerlijk zoals gewend van Kaos, frisse kleur!
5
Mooie tunnels, blinken mooi en je stretch ziet er groter uit omdat deze mooi aansluiten. Top product voor een top prijs :) Super snelle levering en als iets mis gaat mail ik gewoon en krijg ik super snel een mailtje terug en zoeken we een oplossing. Bedankt Alloverpiercings!
5
Super fijne tunnel, mooie heldere en vrolijke kleur!
5
Echt een super mooie en frisse kleur. Omdat ze zo prettig dragen heb ik alle kleuren van deze Kaos tunnels (6mm), maar dit is toch wel mijn lievelingskleur.

Pagina's