Skin Eyelet - Pearl

Kaos Softwear

Opalescent skin eyelet
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Soft & squishy met een prachtige opaalglans! Deze fijne Pearl Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, prachtige kleuren met een mooie opaalglans. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Daarnaast zijn deze superflexibele eyelets ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40020
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
White Pearl
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.85185
Average: 4.9 (54 votes)

Cijfer

54 reviews

9,7
5
Ze zitten geweldig, ook 's nachts en prachtige kleur.
5
Heel erg mooi! Beste tunnels die er zijn in mijn ogen!
5
Eergisteren na 5 uur besteld en vandaag mijn eyelets en chocolate-rose-plugs binnen gekregen. De eyelets voel ik niet zitten en zitten dus heerlijk! En mijn tunnels komen beter tot zijn recht. Super blij mee. Heb alleen de witte besteld omdat ik niet wist wat ik moest verwachten omdat ik ze nooit eerder had besteld. Maar nu ik ze in heb en zie hoe het mij bevalt, gaan er zeker meerdere kleuren in mijn collectie komen. Ik ben er echt onwijs blij mee. Wil je piercings bestellen, weet je alleen niet waar? @alloverpiercings! Zit je altijd goed! Snelle levering en je verdient punten.
5
Erg mooie kleur en zitten erg fijn! Ze zijn zo licht dat je ze nauwelijks voelt zitten.
5
Heb al een aantal kleurtjes en nu helemaal blij met deze witte. Zo n mooi glansje! Lijken wel pareltjes! En zit wederom heerlijk!

Pagina's