Skin Eyelet- Metallic

Kaos Softwear

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 6,95

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne Metallic Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, prachtige kleuren met een mooie metaalglans. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Daarnaast zijn deze superflexibele eyelets ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40016
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (3 votes)

Cijfer

3 reviews

10,0
5
Heel erg comfortabel! Ze passen prima (10mm) en zijn mooi in combinatie met andere sieraden.
5
Makkelijk in te brengen. Fijn om af te wisselen en je oren wat 'rust' te geven als je ook afwisselt met zwaardere tunnels of plugs. Heb ze al even en waar vorige silicone wel eens konden beschadigen of scheuren blijven deze silicone tunnels heel. De kleur is niet heftig. Juist mooi zilver. Heb zelf 8mm, maar de maat wijkt amper af, ook al staat aangegeven dat 8mm 8,2 mm is. Je merkt er niks van!
5
Dit zijn mijn go-to slaapoorbelletjes. De sieraden die ik overdag draag zijn vaak wat zwaarder, dus met het slapen is dit heel fijn. De kleur is mooi, er zit een mooie metallic glans op. Ook overdag zorgen ze voor een 'wow' effect. Ik ben fan!

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.