Skin Eyelet- Metallic

Kaos Softwear

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne Metallic Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, prachtige kleuren met een mooie metaalglans. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Daarnaast zijn deze superflexibele eyelets ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40015
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Koper
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.92857
Average: 4.9 (7 votes)

Cijfer

7 reviews

9,9
5
Prachtige metallic-look, en ze zitten heerlijk!
5
Top product! Ik heb bijna alle kleuren van de regenboog! Ze zitten fantastisch, zijn makkelijk in te doen en zien er super uit.
5
Zitten geweldig. Mooie kleur.
4.5
Aparte kleur! Niet te opvallend, maar toch apart. De tunnels zijn mooi dun en comfortabel en sluiten erg mooi aan. Laten de stretch groter lijken door de redelijk wijde flares.
5
De kleur is in het echt nog mooier dan op de foto's.. Ze zitten ook comfortabel, van de maatafwijking heb ik weinig gemerkt. Zeker een aanrader!

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.