Skin Eyelet - Basic

Kaos Softwear

-+
Aantal & prijs is per stuk
-50%
8,95
4,48

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne Basic Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, hippe kleuren. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Daarnaast zijn deze superflexibele eyelets ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40012
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Autumn Brown
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.666665
Average: 4.7 (3 votes)

Cijfer

3 reviews

9,3
5
Prachtige kleur, een beetje zacht bruin/paarsachtig en prima kwaliteit. Zitten heerlijk en zijn heel makkelijk in te doen.
5
Super fijne tunnels. De kleur is mooi neutraal. Voordeel is dat deze tunnels een stukje groter lijken ;)
4
Ben ondertussen een fan van deze Skin eyelets, naast de lente kleuren nu de autumn brown gekocht! Zoals altijd dragen ze superfijn, en zijn ze zo zacht dat je er ook mee kunt slapen.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.