Skin Eyelet - Basic

Kaos Softwear

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 7,95

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne Basic Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, hippe kleuren. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Daarnaast zijn deze superflexibele eyelets ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40011
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
True Purple
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (5 votes)

Cijfer

5 reviews

10,0
5
Super comfortabel! Kaos eyelets blijven de gemakkelijkste tunnels die er toch nog heel schattig uit kunnen zien. Ook gemakkelijk voor sporten of zwemmen. Je voelt ze echt niet zitten.
5
Kan nou al niet zonder. Via een maatje bij deze tunnels gekomen, snelle levering, mooie prijs & een top kwaliteit.
5
Super fijne tunnels die je totaal niet voelt zitten. Ook slapen ze erg fijn, maar ik vind ze zo leuk en handig dat ik ze ook overdag draag.
5
Mooie eyelet die je piercing erg goed tot zijn recht laat komen met de maat. En blijven goed zitten. Zitten zo goed dat je niet merkt dat je ze in hebt. Even wat handige info: gaan goed in en uit en zitten erg comfortabel. Zeker een aanrader als je iets eenvoudigs zoekt wat makkelijk in en uit gaat.
5
Super product, mooie kleur, zit comfortabel!