Skin Eyelet - Basic

Kaos Softwear

-+
Aantal & prijs is per stuk
5,95

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne Basic Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, hippe kleuren. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Daarnaast zijn deze superflexibele eyelets ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40010
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Grijs
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.813955
Average: 4.8 (43 votes)

Cijfer

43 reviews

9,6
5
Fantastisch! Zoals alles van Kaos! Draag ze al jaren een daar gaat geen verandering in komen :D
5
Ook weer een lekker simpele maar mooie kleur die bij veel outfits past en niet zo zeer opvalt i.v.m. de kleur maar toch apart is omdat het geen gewone oorbel is. Je oor stretchen is zoveel leuker dan een gewone simpele oorbel.
4
Zit heel erg comfortabel en mooie kleur. Wel lastig uitvouwen bij het inbrengen. Maar daarna zit hij uitstekend!
4
Hele leuke kleur en zit erg prettig. Zelfs in de kleine gaatjes in te brengen zonder al te veel priegel werk. Erg blij ermee.
5
Hele fijne tunnels!

Pagina's