Skin Eyelet - Basic

Kaos Softwear

Skin eyelet
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne Basic Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, hippe kleuren. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Daarnaast zijn deze superflexibele eyelets ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40005
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Roze
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.68868
Average: 4.7 (53 votes)

Cijfer

53 reviews

9,4
5
Draagt en slaapt heerlijk en is een hele gave kleur roze! Fel, maar net niet te fel.
5
Zit heel comfortabel! Makkelijk in en uitdoen en makkelijk schoon te maken en houden. Ik ga meerdere kleurtjes aanschaffen
5
Wat een superfijne tunnels! Dragen erg comfortabel en zijn makkelijk in en uit te doen. En omdat de tunnel zo dun is en zo mooi vormgegeven, is de stretch optimaal zichtbaar en lijkt mooi groot! Ik ga zeker meerdere kleuren van deze tunnels kopen. Dikke aanrader!
5
Mijn vriendin verrast met een mooi paar van Kaos! Superblij is ze ermee en draagt ze dagelijks.
4.5
De eerste kaos tunnels die ik kocht! Leuk om te matchen met je outfit en super geschikt voor de gaypride :) Het enige wat ik jammer vind aan deze tunnel is dat de kleur kan afwijken, waardoor de ene feller roze is dan de andere. Verder zijn het fantastische tunnels die lekker zitten!

Pagina's