Skin Eyelet - Basic

Kaos Softwear

Skin eyelet
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne Basic Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, hippe kleuren. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Daarnaast zijn deze superflexibele eyelets ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40003
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Rood
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.822785
Average: 4.8 (79 votes)

Cijfer

79 reviews

9,6
5
Super fijne tunnel, gemakkelijk in te doen en schoon te maken. Pasvorm is perfect.
5
Ik heb de rode en zwarte variant van de Kaos skin eyelets voor mijn vriend besteld. Staan beide erg sexy .. !! Twee mensen blij :)
5
Zit erg lekker. Valt op en accentueert mooi. Gaat erg gemakkelijk in is makkelijk schoon te houden door de flexibele randen.
5
Opnieuw weer heel fijn, makkelijk in te krijgen en super comfortabel.
5
Super fijne, lichte eyelet in toffe kleuren. Het is een beetje priegelen om ze in te krijgen, maar met hulp van m'n vriendin ging dat prima. Ik ga er zeker meer bestellen!

Pagina's