Skin Eyelet - Basic

Kaos Softwear

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 7,95

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne Basic Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, hippe kleuren. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Daarnaast zijn deze superflexibele eyelets ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40002
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Avocado
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.75
Average: 4.8 (4 votes)

Cijfer

4 reviews

9,5
5
Ik heb ondervonden dat 22mm perfect in 25mm past en dus ook blijft zitten. Waarom 22mm en 25mm ? 25mm is de eindmaat en deze kleur (avocado) hebben ze niet meer in 25mm. Omdat ik een tijdje op 22mm heb gezeten en ik met de glazen simple plug niet kan slapen heb ik deze toen op 22mm besteld. Toen vond ik het heel erg jammer dat deze kleur niet meer in 25mm te krijgen was wat eerst wel was. Toen vroeg ik me af of ik een eyelet in een eyelet kon dragen en zo 2 eyelets tegelijk in een oor kon dragen. En dat kan dus. Dus is mijn probleem opgelost. Ik vind de combi avocado en de blauwe van de lente editie een mooie combi. Maar je kan met alle kleuren combineren. Dus is een bepaalde kleur die je graag wilde niet meer in jou maat, dan kun je dus een kleinere maat in je eyelet dragen. Ik heb dus een 22mm avocado nu in een 25mm blauwe lente editie. Maar je kan hem ook in bijvoorbeeld wit dragen of andere mooie lichte contrast kleuren dragen. Dus "mijn maat is er niet" zal minder vaak een probleem zijn (of helemaal niet meer) ik denk zelfs dat nu ik dit weet, ik meerdere kleuren in elkaar kan dragen van steeds een paar mm minder. Bijvoorbeeld: 25mm, 22mm 19mm 16mm 13mm 10mm etc en dan uiteraard van groot naar klein. Maar dat is puur een kwestie van uitproberen. Dat wilde ik even kwijt. Ik vind eyelets vooral heel fijn voor tijdens het slapen. Met andere materialen in mijn oor kan ik niet slapen wat stretchen betreft. En ook voor zo overdag heel fijn. Ik voel ze nooit zitten. Waardoor ik soms wel eens vergeet dat ik ze in heb. Na ik hoop dat men iets heeft aan mijn "ontdekking"
5
Super kwaliteit, blijft goed zitten als je slaapt!
5
Beautiful color, add a nice touch of color to the ear and jewellery. A bit tricky to put in, with the tiny 4mm at least, but once you got the pinch and plug right, it fit nicely !
4
They're so thin that at first i was afraid to put them in! But they fit and look great