Skin eyelet

Kaos Softwear

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne skin eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, hippe kleuren. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Daarnaast zijn deze superflexibele eyelets ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40001
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Zwart
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.75
Average: 4.8 (352 votes)

Cijfer

352 reviews

9,5
5
Super blij met deze super comfortabele stretch. Sluit goed aan op je oor en blijft goed zitten bij sporten zwemmen en slapen! Een echte aanrader.
5
Super! Hij past perfect, zit lekker en staat leuk!
5
Zwart past overal bij en is ook een erg mooie kleur. Fijne eyelets die lekker zitten en die je amper voelt als je ze draagt. Snelle levering en heel fijn materiaal. Er komen zeker meer kleuren in mijn collectie.
5
Suuuuper fijne tunnels! Ze zijn zo goed als gewichtloos, en super zacht en je voelt ze gewoon nauwelijks zitten. Daarnaast ziet het er ook echt leuk uit en je hebt geen last van vieze luchtjes met deze tunnels en das natuurlijk sowieso erg fijn. Wel zijn ze in de wat kleinere maatjes wel lastiger in te krijgen en ik heb ze zelf iets te snel in gedaan na het stretchen waardoor 1 oorlel niet zo mooi genezen was en daardoor ging een normale harde plug er bijna niet meer in. Maar goed, dat kan ook aan mij liggen natuurlijk. Al met al gewoon de perfecte tunnels vind ik!
5
Heel leuk, niets op aan te merken!

Pagina's