Silicone Hydra Eyelet

Kaos Softwear

Silicone Hydra Eyelet
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf
-50%
7,95
3,98

Beschrijving

Op zoek naar comfortabele, teardrop eyelets? Dan is de Hydra Eyelet van Kaos Softwear perfect! Deze silicone tunnels hebben de vorm van een druppel en zijn lekker zacht en natuurlijk heel flexibel. De wanden zijn wat dikker dan de Skin Eyelets van Kaos Softwear, maar dit maakt de tunnels niet minder comfortabel. Voor liefhebbers van druppelvormige plugs is dit een uitkomst! Deze teardrops gaan makkelijk in en bieden super veel comfort. Ze zijn verkrijgbaar in 6 mooie kleuren.
  • Druppelvormige tunnel
  • Zacht en flexibel
  • Vekrijgbaar van 10mm tot en met 25mm
  • Van het merk Kaos Softwear
  • Prijs per stuk
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
39991
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Wit
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.875
Average: 4.9 (4 votes)

Cijfer

4 reviews

9,8
5
Ze zijn makkelijk in te doen en dragen erg fijn! Blijkbaar vallen mijn oren nu meer op, want krijg geregeld opmerkingen. De ene vindt ze leuk, de ander niet zo. Maar h, I don't care, I love them!
5
Leuke vorm, mooi wit zonder smetjes in het sillicoon. De punt zit nog best lekker en geeft weinig druk.
5
Wat een leuke vorm. Het is weer eens heel iets anders. In het 1e review wordt gezegd dat er druk op het puntje staat, maar ik heb hier geen last van. Wel merk ik dat het materiaal iets dikker is (euhh.... wat ook in de beschrijving boven aan de pagina staat, maar ik bevestig het nog ffe hihi) dan de ronde skin eyelet. Maar verder heb ik hier niks op aan te merken. Ook hoef ik de teardrop niet dubbel te vouwen om hem in m'n oor te krijgen, net als de skin eyelet. Ik hou de onderkant van de eyelet tegen de onderkant in de binnenkant van me oor aan en trek het simpelweg naar beneden waardoor ze er heel makkelijk in schuiven. Wat ik wel aanraad is dat als je droge oren hebt (het gat waar het sieraad in moet) dat je je gaten ffe in smeert met was zalf of gel zodat ze makkelijk in schuiven. Dit zullen (sommige oren) wel kunnen waarderen. Goed fijn in en uit te doen en dragen gevoelloos. Echt een aanrader.
4.5
Ik was heel sceptisch, omdat mijn lellen niet veel "substantie" hebben. Maar ze staan super leuk (love the teardrop look so much!) en dragen best comfortabel. Ik haal er een half sterretje vanaf omdat ik wel merk dat er wel iets van druk op het puntje staat.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.