Pressed Flower Plugs

Pressed Flower Plugs
-+
Aantal & prijs is per paar
(Je ontvangt 2 stuks)
Vanaf
-50%
13,90
6,95

Beschrijving

Prachtige bloemen voor je opgerekte oren! Deze mooie plugs zijn gemaakt van chirurgisch staal met daarin kleine, gedroogde bloemetjes in transparant kunsthars. Het zijn echte bloemetjes, dus de vormen kunnen onderling ietsje afwijken. De plugs hebben aan beide zijdes een flare (opstaande rand) waardoor je geen o-ringen nodig hebt. Superleuke plugs, speciaal voor je opgerekte piercings! Heb je net je piercings opgerekt of minder flexibele oorlellen? Wacht dan nog een tijdje voordat je double flared sieraden gaat dragen.

  • Met echte, gedroogde bloemen
  • Verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren
  • Double flared, dus geen o-ringen nodig
  • Prijs per paar
Artikelnummer: 
35654
Draagbare lengte: 
9 mm
Kleur: 
Groen
Materiaal: 
Chirurgisch Staal
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.0625
Average: 4.1 (8 votes)

Cijfer

8 reviews

8,1
5
Dit is wat ik noem... #PlugPorn! Ik vind ze geweldig! Zitten heerlijk en vind ze op 14mm erg gaaf! Heel blij weer met m'n AOP aankoop.
2.5
Plugs zijn erg mooi om te zien. Heb ze in 16mm, alle bloemetjes zijn goed zichtbaar. Jammer dat het draagvlak zo groot is waardoor ze gaan kantelen en erg zwaar voelen.
5
Prachtige plugs met een perfecte pasvorm. Toen ik ze zag was ik bang dat de flares te klein zouden zijn, maar ze blijven prima zitten! De bloemen zien er prachtig uit in de plug van 12mm.
5
Zo blij dat ik deze besteld heb!!! Wat een ongelooflijk mooie plugs! Ik heb ze in 16mm en alle bloemetjes passen er mooi in. Wat extra mooi is is als de zon er doorheen schijnt! Kan niet wachten tot ik ze in kan!
5
Dit zijn echt ontzettend mooie plugs. De bloempjes zijn bij 10mm best goed zichtbaar. De plugs zitten prettig en vallen niet uit.

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.