Acryl expander

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 1,95

Beschrijving

Op zoek naar de juiste stretching tools? Gevonden! Deze fijne expander is gemaakt van acryl, super licht en daarmee ideaal voor het oprekken van diverse piercings. Je krijgt er twee o-ringen bij, zodat je tussentijds de expander eventueel kunt vast zetten voordat je wisselt naar een passend sieraad.

Met deze expanders kun je je piercing stap voor stap oprekken. Gebruik voor een soepel stretchproces voldoende glijmiddel en neem voldoende tijd voor het stretchen. Wissel de expander vervolgens om voor een passend sieraad zodat je piercing rustig aan de nieuwe maat kan wennen. Meer informatie over stretchen vind je hier.

Let op! De acryl expanders vanaf 26mm t/m 30mm worden i.v.m. hun formaat met de pakketpost verstuurd. Bij het bestellen worden er extra pakketkosten in rekening gebracht. De exacte kosten vind je in je besteloverzicht.
Artikelnummer: 
35000
Kleur: 
Zwart
Materiaal: 
Acryl

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.51821
Average: 4.5 (302 votes)

Cijfer

302 reviews

9,0
4.5
Hoe groter ik ga, hoe makkelijker het wordt. De 18mm gleed er zo in. Beetje Holy Butter, plaatsen, draaien ...en klaar. Fantastisch!
5
Fijne expander, simpel zwarte kleur.
5
Werkt prima!
5
Vandaag mijn acryl expanders binnen gekregen en gingen er super makkelijk in. Zeer tevreden mee. (Mijn complimenten trouwens voor hoe snel jullie leveren !) Echt onwijs fijn !
5
Super gemakkelijke stretchers! Heb ze gebruikt voor mijn oren op te rekken naar 12mm en dit ging super vlot, heb ze gelijk ook in grotere maten besteld. Eens je ze in hebt, zijn ze ook super mooi in de oren.

Pagina's