Messing Eyelet - Striped Lotus

AOP

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf
-50%
6,95
3,48

Beschrijving

Handgemaakte tunnels voor je opgerekte oorlellen! Deze mooie eyelets zijn gemaakt van messing voor een prachtige vintage look. De flare aan de voorzijde is voorzien van sierlijke details wat deze plugs hun prachtige uiterlijk geeft. De messing eyelets zijn single flared en daarom makkelijk in te doen! Prachtige tunnels die fantastisch staan met onze handgemaakte messing hangers! Deze tunnels zijn gemaakt van echt messing, draag ze daarom alleen maar voor korte periodes in je opgerekte piercings. Zodra messing in contact komt met je huid en handen zal het een patina vormen waardoor de kleur snel veranderd. Schrik hier niet van, dit hoort bij messing en zal je tunnels een echte vintage uitstraling geven.
  • Handgemaakt van messing
  • Sierlijke tunnels, ideaal voor opgerekte piercings
  • Single flared, dus makkelijk in te doen
  • Prijs per stuk
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
31073
Draagbare lengte: 
6 mm
Kleur: 
Goud
Materiaal: 
Messing
Flare: 
Single Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.5
Average: 4.5 (6 votes)

Cijfer

6 reviews

9,0
5
Mooie tunnels alleen helaas m'n oren voor 't eerst ontstoken erdoor. Kan wss niet tegen het materiaal.. super jammer dus was echt verliefd op ze.
5
Mooie tunnels! Zien er op de foto hetzelfde uit als in het echt.
4
Super mooie tunnels! Geven jammer genoeg wel af. Dus binnen een dag al zwart spul op m'n oorlellen.
3
Hele mooie tunnels en het patina-effect geeft ze nog meer uitstraling. Alleen het draagvlak is (voor mij) erg kort. Hierdoor hangen ze iets naar voren en glippen ze, ondanks de o-ring, makkelijk uit mijn oren. Desalniettemin draag ik ze toch graag, omdat ze zo mooi zijn.
5
Mooi!

Pagina's