Mandala Plug Met Opaal

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 4,95

Beschrijving

Supermooie plugs voor je opgerekte oorlellen! Deze mooie plugs zijn gemaakt van bewerkt staal met een mooie antieklook. De flare aan de voorzijde is voorzien van sierlijke details wat deze plugs hun prachtige uiterlijk geeft, in het midden zijn deze plugs ingezet met een mooie, synthetische opaalsteen. De plugs zijn double flared, je hebt dus geen o-ringen nodig om deze sieraden op hun plek te houden. Prachtige plugs die fantastisch staan in je opgerekte piercings!
  • Gemaakt van chirurgisch staal
  • Sierlijke plugs, ideaal voor opgerekte piercings
  • Double flared, geen o-ringen nodig
  • Prijs per stuk
Artikelnummer: 
31069
Draagbare lengte: 
9 mm
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch Staal
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.346155
Average: 4.3 (13 votes)

Cijfer

13 reviews

8,7
5
Hele mooie, kwalitatieve plugs met prachtig subtiel opaal in het midden. De draagbare lengte is iets of wat ruim maar omdat de plugs double flared zijn blijven ze bij mij toch erg goed zitten!
4
Zeer fijne plugs om te dragen. Ook vind ik ze er erg leuk uitzien! Mijn vriendinnen geven er alleen maar complimenten over. :) Ik heb wel net iets te veel draagbare ruimte (heb vrij dunne lobes) maar het stoort niet!
3
Mooie plugjes, niks mis mee. Ik vind ze alleen wat klein, maar dat is een kwestie van smaak.
2.5
Zitten comfortabel en zijn mooi, maar jammer genoeg is bij mij 1 van de plugs al lelijk geworden. De zwarte 'tekening' is er van af.
4
Super fijne plugs! Ze zijn wel wat aan de lange kant voor mijn dunne oorlel, maar met een doorzichtig O-ringetje aan de achterzijde blijven ze prima op hun plek en gaan steken ze niet aan de voorkant uit. Leuk voor de afwisseling!

Pagina's