Lotus Eyelet

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Mooie, fancy tunnels voor je opgerekte oorlellen! Deze prachtige eyelets zijn gemaakt van chirurgisch staal met een goudkleurige coating. De flare aan de voorzijde is voorzien van sierlijke details in lotusvorm en een inleg met een kleurige, synthetische opaal waardoor deze tunneltjes er extra chique uitzien. De eyelets zijn double flared, je hebt geen o-ringen nodig. Prachtige tunnels die fantastisch staan in je piercings!

  • Gemaakt van chirurgisch staal met goudkleurige coating
  • Sierlijke tunnels, ideaal voor opgerekte piercings
  • Ingelegd met opaal
  • Double flared, je hebt geen o-ringen nodig
  • Prijs per stuk
Artikelnummer: 
30203
Draagbare lengte: 
9 mm
Coating: 
P.V.D. Goud
Kleur: 
Goud
Materiaal: 
Chirurgisch Staal
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (3 votes)

Cijfer

3 reviews

10,0
5
Ik heb deze in 25mm. Zit supergoed en is gemakkelijk in te brengen. Fijne lijnen en prachtige roze steen. De mooiste in mijn collectie waar ik ook veel complimenten over krijg!
5
Hele mooie tunnels! Ik krijg veel complimentjes over deze. Ze zijn zo schattig: soms zijn mensen zelfs verbaasd dat het tunnels zijn ;-) Met een o-ringetje passen ze perfect en ze zijn ook nog eens erg comfortabel om in te slapen. Omdat ik ze zo graag draag zijn ze wel een beetje hun kleur aan het verliezen, dus wie weet op den duur misschien tijd voor een paar fresh lotustunnels. Thanks guys!
5
Netjes geleverd, ook in Belgie. Hij is mooi, precies zoals verwacht. Maar ook al is het double flared, ik heb er toch een o-ring achter geplaatst want had nog de helft aan ruimte over. Hij is niet groter dan anderen maar toch heb ik veel ruimte over. Zonder o-ring hangt hij erg naar voren. Ik zal wel dunne oorlelletjes hebben denk ik :D Zo is het ook opgelost dus ben tevreden.