Tribal Lotus Tunnel

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 2,95

Beschrijving

Deze prachtige tunnels zijn ideaal voor je opgerekte oorlellen! De tunnels zijn gemaakt van chirurgisch staal met een afschroefbare achterzijde, dus supermakkelijk in te doen. De voorzijde is versierd met een mooie, opengewerkt lotus waar het licht doorheen valt. Supermooie sieraden die fantastisch zullen staan in je opgerekte oren!
  • Gemaakt van chirurgisch staal
  • Sierlijke tunnels, ideaal voor opgerekte piercings
  • Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren
  • Met afschroefbare achterzijde, makkelijk om in te doen
  • Met mooie lotus aan de voorzijde
Artikelnummer: 
30146
Draagbare lengte: 
6 mm
Kleur: 
Roodgoud
Materiaal: 
Chirurgisch Staal
Flare: 
Afschroefbaar

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.3125
Average: 4.3 (8 votes)

Cijfer

8 reviews

8,6
5
Hele mooie plugs en makkelijk in te doen!
2.5
Ik houd van een wat groter uitziende plug, en met 10mm lijkt het al aardig wat. Minpunt is dat ik dacht dat je er doorheen kunt kijken, maar dat kan dus niet. Ander minpuntje is dat ik de schroefrandjes heel scherp vind (ik heb die van de jewelled tunnel erop gedraaid, die zijn ronder). Ze zijn zwaar, dat is een plus. Ze geven wel groen af. Dat is weer een min.
5
Mooie kleur, makkelijk in te doen, zeer tevreden.
4
Erg mooi van kleur. In het begin leken ze zwaar maar dit valt erg mee! Ze staan mooi in m'n oor en zitten fijn. Je moet hem sluiten met zo'n draai ringetje en daarin ben ik helaas niet zo goed... dat vind ik het enigste minpuntje.
4
Deze tunnels draag ik met veel plezier. Ze zijn erg mooi en zitten prima! Echter is het schroefdraad wat scherp afgewerkt, waardoor ik de tunnels enkel voor oudere stretches zou aanraden.

Pagina's