Glazen Stretchplug

Glass Stretch Plug
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 7,95

Beschrijving

Kleine stretchwondertjes, deze glazen stretchplugs! Superglad, makkelijk schoon te maken en ook nog eens stylish. Deze comfortabele stretchplug is gemaakt van zwart boorsilicaatglas met een vlakke voorzijde en afgeronde achterzijde. Ideaal voor het stretchen van kraakbeen in oren en je septum, maar natuurlijk ook ideaal voor andere piercings die wat lastiger op te rekken zijn. De plugs per halve millimeter op waardoor je geen taper nodig hebt.

Hoe werkt het: gebruik True Jelly om de plug en je piercing goed glad te maken. Zet de stretchplug tegen je piercing aan druk voorzichtig de stretchplug op zijn plek. De plug is voorzien van een groefje om de o-ring op zijn plaats te houden. Dit heeft geen verdere invloed op het stretchen, in de meeste gevallen voel je het niet eens.

Het draagvlak is gemeten tussen opstaand randje en o-ring.

Artikelnummer: 
30050
Draagbare lengte: 
10 mm
Kleur: 
Zwart
Materiaal: 
Glas
Flare: 
Single Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (5 votes)

Cijfer

5 reviews

10,0
5
Perfect om mee te stretchen. Zitten lekker, ook met koud weer.
5
Ben heel blij met deze glazen plugs. Deze glazen plugs zijn goed geschikt om je lippiercings mee op te rekken. Ik had eerst een metalen plug en begon het tandvlees pijn te doen. Ik zit nu op 9 mm
5
Ik heb deze op 4mm besteld. Deze zijn, in tegenstelling tot een vergelijkbare plug van een ander merk, wel precies 4mm en niet nog een paar tiende mm dikker. Ook fijn dat deze plug een groefje heeft voor de o-ring. Helaas is van deze plug wel het draagvlak iets te lang voor mij. Maar ik zag deze ook beschikbaar zijn in halve maten, dus ze gaan zeker nog is besteld worden!
5
Echt superplugjes! Mijn oren wilden moeizaam van 3 naar 4 mm, maar deze gingen er, samen met True Jelly, als boter in! Staan ook mooi en dragen comfortabel, ook tijdens het slapen.
5
Ik ben één van de ongelukkige mensen met extreem onflexibele gaatjes. Om even een beeld te schetsen: Ik zat 3,5 jaar op 3mm, en 4mm ging er alsnog met geen mogelijkheid in. Ik deed aan de taping method om van 3 naar 4 te komen, maar dat ging ook met veel te veel moeite, dus nu eindelijk besloot ik een half-maatje te bestellen (4,5mm in dit geval) en hij ging er als boter in!! Lengte is niet te lang en niet te kort, en je slaapt er makkelijk mee. Super!! Ga zeker meer bestellen.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.