Stalen Plug

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 2,95

Beschrijving

Mooi glimmende stalen plug met een enkele opstaande rand. De plug is gemaakt van zwart gecoat chirurgisch staal en heeft een ronde achterkant. Hierdoor is de plug heel makkelijk in te doen, met name in net opgerekte oorlellen. De plugs zijn al verkrijgbaar vanaf 1,6mm en dat maakt het een ideaal eerste sieraad als net begonnen bent met het oprekken van je oorlellen. De plugs hebben wel een wat kort draagvlak en zijn daarom niet geschikt voor wat dikkere oorlellen.

  • Single flared, dus maar één opstaande rand
  • Ronde achterkant, dus makkelijk in doen
  • Hoogglans gepolijst en zwart gecoat
  • Voorzien van een rubberen o-ring om je sieraad vast te zetten
Artikelnummer: 
30035
Draagbare lengte: 
7 mm
Coating: 
P.V.D. Zwart
Kleur: 
Zwart
Materiaal: 
Chirurgisch staal
Flare: 
Single Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.714285
Average: 4.7 (21 stemmen)

Cijfer

21 reviews

9,4
5
Fijn sierraad om mee te stretchen.
5
Dit zijn al jaren mijn favoriete plugs. Ik raak alleen snel mijn o-ringen kwijt, maar dat is opgelost door er o-ringen in een kleinere maat op te doen. Ik ga ze ook in de andere kleuren bestellen.
5
Heel fijne plug. valt 's nachts niet uit wat ik wel verwacht had omdat hij op zijn plaats word gehouden d.m.v. een o-ring. Ga hier zeer zeker ook de volgende maten van bestellen.
5
Super stoer en gemakkelijk tijdens het stretchen! Ik ben er helemaal gelukkig mee.
5
Hele fijne plugs, zeker als je net begint met stretchen! Niet zwaar en makkelijk in gebruik, ook de o-ringetjes blijven heel goed zitten! Heb deze nu al 2 keer besteld en ben er elke keer weer super blij mee!

Pagina's