Stalen Plug

Stalen Plug
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 1,95

Beschrijving

Mooi glimmende stalen plug met een enkele opstaande rand. De plug is gemaakt van chirurgisch staal en heeft een ronde achterkant. Hierdoor is de plug heel makkelijk in te doen, met name in net opgerekte oorlellen. De plugs zijn al verkrijgbaar vanaf 1,6mm en dat maakt het een ideaal eerste sieraad als net begonnen bent met het oprekken van je oorlellen. De plugs hebben wel een wat kort draagvlak en zijn daarom niet geschikt voor wat dikkere oorlellen.

  • Single flared, dus maar één opstaande rand
  • Ronde achterkant, dus makkelijk in doen
  • Hoogglans gepolijst
  • Voorzien van een rubberen o-ring om je sieraad vast te zetten
Artikelnummer: 
30034
Draagbare lengte: 
7 mm
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch staal
Flare: 
Single Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.716665
Average: 4.7 (30 stemmen)

Cijfer

31 reviews

9,4
5
Erg fijne plugjes! Ik gebruik ze om mijn helix te stretchen (ik zit nu op 2mm). Ze hebben geen groefjes voor de o - ringen, wat met name voor het stretchen van kraakbeen prettig is.
3
Ik heb deze plug in 8mm besteld en vond hem erg smal waardoor de o-ring niet lekker bleef zitten en deze in een week tijd allemaal kwijt ben geraakt (waren er 10!). Zelf geen hele fijne ervaring mee, maar iemand met een smallere oorlel zal hier ongetwijfeld wel veel plezier aan beleven.
5
Super fijn sieraad. Ik heb deze in combinatie met de 'stretching pins - normale lengte' gebruikt. Doordat de pin een kommetje bevat kun je deze plug er makkelijk tegenaan zetten en makkelijk in de oor inbrengen. Uiteraard in combinatie met de true jelly!
5
Heb een 3mm besteld om mijn medusa mee te stretchen. Zit erg prettig en super fijn dat ie 7mm draagvlak heeft ipv 8mm. Daardoor steekt ie niet te ver uit. Staat heel mooi =)
5
Na een tijd geen tunnels en plugs te hebben gedragen weer gestart met deze, zien er mooi uit, zitten heel comfortabel en zijn makkelijk om je piercing te stretchen!

Pagina's