Complete Stretchkit - 2 Titanium Tunnels + Taper

AOP

Complete titanium stretch kit - 2 tunnels + taper
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 37,95

Beschrijving

Met deze handige stretchkit kan je veilig en eenvoudig je oorlellen oprekken. In de verpakking vind je twee tunnels van titanium met inwendig schroefdraad en een stalen insertion pin die je erop kan schroeven. Met de meegeleverde True Jelly (steriel glijmiddel) duw je eenvoudig de insertion pin met daarop een van de tunnels door je oorlel. Hierna schroef je de insertion pin van de tunnel en schroef je de tunnel dicht. Omdat de tunnel vastzit aan de taper glijd deze makkelijk mee je oorlel in, iets wat nog wel eens lastig is bij het stretchen naar een volgende maat. Let erop dat stretchen geen pijn mag doen. Stretch daarom rustig en hou tussen de verschillende maten 4 tot 6 weken geneestijd in. Stretch maximaal 1 millimeter per keer. (Bijvoorbeeld van 5mm naar 6mm).

  • Twee tunnels van titanium met inwendig schroefdraad
  • Insertion pin welke op de tunnel vastschroeft
  • Hypoallergeen materiaal
  • Inclusief steriel glijmiddel
  • Maten lopen per millimeter op!
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
30033
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Titanium
Flare: 
Afschroefbaar
Schroefdraad: 
Inwendig schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.72222
Average: 4.7 (18 votes)

Cijfer

18 reviews

9,4
4.5
Werkt zeer comfortabel; stretchen van 7mm naar 8mm ging zonder problemen.
4.5
Zeer aangenaam om in te doen, makkelijk dat het juweel er ineens inzit zonder te prutsen. De titanium taper is wel iets zwaarder dan een acryl maar glijdt zeer soepel. De inwendige schroefdaad is ook zeer aangenaam en steekt niet bij het inschuiven.
5
Super snel erin, alleen het vastschroeven vergde voor mij nog wel wat tijd. Verder super netjes en mooi om te zien en erg blij ermee.
5
Vergeet vooral niet de achterkant van de tunnel af te schroeven.. Dat had ik niet door! (Bloos!) Geweldig geholpen via de mail. Top!
5
Werkt super fijn en makkelijk! Aanrader voor iedereen die wil stretchen!

Pagina's