Complete Stretchkit - 2 Titanium Tunnels + Taper

AOP

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 37,95

Beschrijving

Met deze handige stretchkit kan je veilig en eenvoudig je oorlellen oprekken. In de verpakking vind je twee tunnels van titanium met inwendig schroefdraad en een stalen insertion pin die je erop kan schroeven. Met de meegeleverde True Jelly (steriel glijmiddel) duw je eenvoudig de insertion pin met daarop een van de tunnels door je oorlel. Hierna schroef je de insertion pin van de tunnel en schroef je de tunnel dicht. Omdat de tunnel vastzit aan de taper glijd deze makkelijk mee je oorlel in, iets wat nog wel eens lastig is bij het stretchen naar een volgende maat. Let erop dat stretchen geen pijn mag doen. Stretch daarom rustig en hou tussen de verschillende maten 4 tot 6 weken geneestijd in. Stretch maximaal 1 millimeter per keer. (Bijvoorbeeld van 5mm naar 6mm).
 

  • Twee tunnels van titanium met inwendig schroefdraad
  • Insertion pin welke op de tunnel vastschroeft
  • Hypoallergeen materiaal
  • Inclusief steriel glijmiddel
  • Maten lopen per millimeter op!

Let op! Om beschadiging of vermissing tijdens het verzenden te voorkomen, worden deze artikelen als pakket verstuurd. Bij het bestellen worden er extra pakketkosten in rekening gebracht. De exacte kosten vind je in je besteloverzicht.

Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
30033
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Titanium
Flare: 
Afschroefbaar
Schroefdraad: 
Inwendig schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.710525
Average: 4.7 (19 stemmen)

Cijfer

19 reviews

9,4
4.5
Ik kon nergens tapers vinden voor 11mm dus toen ik het hier tegenkwam was ik erg blij. Het is wat duurder dan dat ik normaal zou betalen voor tapers maar toch beter dan een blowout. Had de taper iets te vast geschroefd de eerste keer dus kreeg de tunnel er niet van af maar hield de 2e iets losser en die ging perfect.
4.5
Werkt zeer comfortabel; stretchen van 7mm naar 8mm ging zonder problemen.
4.5
Zeer aangenaam om in te doen, makkelijk dat het juweel er ineens inzit zonder te prutsen. De titanium taper is wel iets zwaarder dan een acryl maar glijdt zeer soepel. De inwendige schroefdaad is ook zeer aangenaam en steekt niet bij het inschuiven.
5
Super snel erin, alleen het vastschroeven vergde voor mij nog wel wat tijd. Verder super netjes en mooi om te zien en erg blij ermee.
5
Vergeet vooral niet de achterkant van de tunnel af te schroeven.. Dat had ik niet door! (Bloos!) Geweldig geholpen via de mail. Top!

Pagina's