Complete Stretchkit - 2 Titanium Tunnels + Taper

AOP

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 42,95

Beschrijving

Met deze handige stretchkit kan je veilig en eenvoudig je oorlellen oprekken. In de verpakking vind je twee tunnels van titanium met inwendig schroefdraad en een stalen insertion pin die je erop kan schroeven. Met de meegeleverde True Jelly (steriel glijmiddel) duw je eenvoudig de insertion pin met daarop een van de tunnels door je oorlel. Hierna schroef je de insertion pin van de tunnel en schroef je de tunnel dicht. Omdat de tunnel vastzit aan de taper glijd deze makkelijk mee je oorlel in, iets wat nog wel eens lastig is bij het stretchen naar een volgende maat. Let erop dat stretchen geen pijn mag doen. Stretch daarom rustig en hou tussen de verschillende maten 4 tot 6 weken geneestijd in. Stretch maximaal 1 millimeter per keer. (Bijvoorbeeld van 5mm naar 6mm).

  • Twee tunnels van titanium met inwendig schroefdraad
  • Insertion pin welke op de tunnel vastschroeft
  • Hypoallergeen materiaal
  • Inclusief steriel glijmiddel
  • Maten lopen per millimeter op!
Let op! Past vanwege het formaat niet door de brievenbus. Bij het bestellen worden er extra pakketkosten in rekening gebracht. De exacte kosten vind je in je besteloverzicht.
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
30028
Coating: 
P.V.D. Zwart
Kleur: 
Zwart
Materiaal: 
Titanium
Flare: 
Afschroefbaar
Schroefdraad: 
Inwendig schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.666665
Average: 4.7 (3 stemmen)

Cijfer

3 reviews

9,3
5
Een super stretch set voor het oprekken van je oren. Ik kan het iedereen aanbevelen en ondanks de dure aanschafwaarde is het meer dan waard! Jaren geleden stretchte ik mijn oren met een losse taper en single flared plug van chirurgisch staal. Dit was elke keer een gedoe om na de taper de plug erin te doen bij het stretchen. Wanneer dit niet lekker ging merkte je dit gauw met onnodig pijn en langer genezing tijd als gevolg. Ook had ik door op jong leeftijd oorbellen dragen een nikkel allergie ontwikkeld. Ook dit gaf uiteindelijk problemen bij het stretchen. Na jaren twijfelen ben ik deze super handige stretch set tegen gekomen. Titanium is misschien duurder dan chirurgisch staal, maar het is nikkel vrij. Door dat je de tunnel vast schroeft aan de taper gaat super makkelijk. Ook fijn dat er een steriel glijmiddel mee wordt geleverd. Tip! Veeg je handen goed af met een schone pluis vrije doek en doe dit ook bij de taper. Hierdoor kan je makkelijk de taper af schroeven en de achterkant er weer op schroeven. Nu weer 4 -6 week wachten voor de volgende maat!
5
Ik vind ze in een woord geweldig. Ik ben bezig met het stretchen van 't gaatje boven mijn gestretchte oorlel. Maar omdat ik 'n sieraad er nog niet zonder hulp van een taper/insertion pin in krijg heb ik deze gelukkig kunnen bestellen. Zou willen dat juist dit sieraad er in alle maten zou zijn. Vind 't ook fijn dat deze niet zo lang zijn als de bullet plugs. Daar had ik 's nachts vaak last van als ik op 't oor lag. Of ik hier ook last van ga hebben zal ik vannacht achter komen. En aangezien ik de stretch koorts weer heb (en waarschijnlijk ook wel terug zal blijven komen) ga ik er vanuit dat dit ook niet 't laatste gaatje zal zijn dat ik na 't zetten zal stretchen.
4
Voor de 2e keer besteld en erg tevreden over! Beetje moeite met de achterkant van de tunnels, maar erg prettig!

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.