Fake Septum Ring

Fake Septum Ring
-+
Aantal & prijs is per stuk
1,95

Beschrijving

Liever nog geen echte septumpiercing? Dan zijn deze fake septum rings de oplossing. Deze fake septum ring schuif je eenvoudig over je septum en dan zijn ze niet van een echte piercing te onderscheiden! Gemaakt van chirurgisch staal en zo simpel als maar zijn kan. De ring is mooi klein waardoor deze niet helemaal over je lip heen hangt. De opening is ongeveer 3mm.
  • Makkelijk om je septum te klemmen, geen septumpiercing nodig!
  • Ook tof als uitbreiding bij je bestaande septumpiercing
  • Verkrijgbaar in twee diameters
  • Prijs per stuk
Artikelnummer: 
27874
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.9
Average: 4.9 (5 votes)

Cijfer

5 reviews

9,8
5
Ideaal als Je eens wil testen of je er mee zou staan. Zit comfortabel, je vergeet zo dat je hem aan hebt!I k ben alvast fan.
5
Leuke septum.
5
Hij zit superfijn en ik vind hem er tof uitzien. Aanradertje als je nog twijfelt over een septumpiercing nemen of als het niet mag door werk of school!
4.5
8mm: Een prachtig sieraad om even te testen of een septum piercing mij zou staan, en voor ik het wist droeg ik deze fake de hele dag. Hij zit goed vast en is comfortabel. En de prijs is ook niet mis.
5
Deze fake septumring besteld in 8mm. Gewoon omdat ik al zoooo lang een septum piercing wil maar, altijd twijfelde of dit mij wel zou staan :-) Wat zit hij geweldig en blijft ook goed zitten als je hem een beetje dichtknijpt. Super aankoop!!

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.