Stalen Septum Retainer

  • Lengte
    6 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
2,95

Beschrijving

Verberg je septumpiercing met de deze comfortabele stalen septum retainer. De retainer heeft korte pootjes waardoor hij vrijwel niet zichtbaar is. Verkrijgbaar in vier verschillende maten.
Artikelnummer: 
26007
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.055555
Average: 4.1 (9 votes)

Cijfer

9 reviews

8,1
2
Materiaal van de piercing is goed, maar ik draag hem zelf persoonlijk niet graag. Kriebelt als ik hem in heb, en valt uit als ik mijn neus wil snuiten of zelfs gewoon aan m'n neus wrijf.
3.5
Fijn product! In de koude tijd van het jaar veel last van condens, en met een ringetje in geeft dat constant het gevoel van druppel aan mijn neus, door al het vegen een vreselijk gevoelige neus. Dan is de retainer heel fijn en heb ik daar geen last van en kan de huid wat herstellen. Zojuist mijn retainer verloren en heb ik dus dikke pech!
5
Klein en fijn. Valt niet op, maar als men het opvalt: ''Heb je een nietje door je neus? '' Lekker punk.
5
Fijne kleine retainer. Niemand ziet dat je een septum hebt. Heel fijn voor bijvoorbeeld op het werk. Had voorheen eentje met lange pootjes, maar die waren voor mij te lang, waardoor ik ze steeds voelde. Deze daarintegen voel je helemaal niet zitten! Zeer tevreden
2
Pootjes zijn voor mij te kort waardoor ik hem er niet in kan krijgen, zal ook komen doordat mijn septum redelijk hoog gepierced is. Maar ik heb er dus niets aan helaas! Kwaliteit e.d. ziet er wel prima uit.

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.