Open Neusring

AOP

Open nose ring
  • Maat
    0,8 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
5,95

Beschrijving

Dit moet haast wel het meest handige neusringetje zijn wat je ooit bent tegen gekomen... De ring heeft een klein discje aan het uiteinde zodat de ring niet uit je piercing valt. Het discje (met een diameter van 1,6mm) rust tegen de binnenkant van je neusvleugel aan, waardoor het lijkt alsof je een gesloten, egale ring draagt. Supermakkelijk in te doen en draagt ontzettend comfortabel! Gemaakt van chirurgisch staal.

Verkrijgbaar in verschillende diktes en diameters.
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
25557
Coating: 
P.V.D. Zwart
Kleur: 
Zwart
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.142855
Average: 4.1 (7 votes)

Cijfer

7 reviews

8,3
5
Om af te wisselen heb ik er ook een zwarte bij genomen. En moet zeggen dat deze neuspiercing mijn lievelings is. Ligt lekker tegen de binnenkant van je neus aan, valt mooi, wat wil je nog meer?
4
Doordat de ring zwart is, valt hij wel wat harder op. Maar is eens wat anders!
4
Fijne ring. Zit perfect en makkelijk in te doen. Net even aparter dan zilver of goud. Aanrader.
3
Hier heb ik er 2 van besteld voor mezelf en me dochter.... Nog niet gelukt om deze in te brengen..... Beetje onhandig, weet nog steeds niet hoe ik 'm erin moet krijgen... Dus iemand tips?
4
Erg blij met deze neusring! Heb hier ook de zilveren versie van en het is van goede kwaliteit. Indoen gaat gemakkelijk. Wel vond ik deze ook aan de iets grote kant(wil een ringetje het liefst strak om m'n vleugel heen hebben), maar dat ligt eerder aan mijn kleine neus. Al met al perfect!

Pagina's