Tragus Barbell Met Inwendig Schroefdraad - Vierkant

AOP

Internally Threaded Tragus Barbell - Square
  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
5,95

Beschrijving

Laat je traguspiercing schitteren! Supertoffe Tragus Barbell gemaakt van chirurgisch staal en met een tof figuurtje aan de voorzijde. De tragus barbell is voorzien van inwendig schroefdraad en daardoor perfect voor traguspiercings. Je schroeft de voorkant los en kunt zo de barbell makkelijk via de achterzijde van je tragus in doen. Scheelt weer een hoop gedoe! De Tragus Barbells hebben een dikte van 1,2 mm en is verkrijgbaar in verschillende lengtes. Natuurlijk ook geschikt voor helixpiercings of andere piercings!
  • Tof sieraad voor je helix of tragus piercing
  • Voorzien van inwendig schroefdraad
  • Schroeft los aan de voorzijde, ideaal voor traguspiercings!
  • Gemaakt van chirurgisch staal
  • Met mooi figuurtje aan de voorzijde
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
24211
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch Staal
Schroefdraad: 
Inwendig schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.875
Average: 4.9 (4 votes)

Cijfer

4 reviews

9,8
5
Mooi subtiel sieraad. Kreeg het zelf niet voor elkaar om hem los te maken, maar de piercer had het zo voor elkaar. Achterkant van het sieraad is ideaal, steekt niet uit.
4.5
Niet zo makkelijk om in te krijgen, maar uiteindelijk een heel mooi sieraad! 5mm lengte werkt perfect als upper lobe piercing.
5
Mooie piercing, klein maar gedetailleerd. Ik draag hem in mijn oorlel, en door het balletje aan de achterkant kun je er comfortabel mee slapen.
5
Een beetje gepriegel om ze in te krijgen, maar eenmaal in je oor zien deze er geweldig uit! Subtiel, maar toch opvallend genoeg. Ook heel fijn dat ze intern schroefdraad hebben en dat ze er in zoveel verschillende lengtes zijn.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.