Mini Oorstud Met Inwendig Schroefdraad & Opaal Disc

AOP

Mini Opal Earstud - Internally Threaded
 • Maat
  1,2 mm
 • Balmaat
  3 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
10,95

Beschrijving

Deze prachtige kwaliteit 1,2mm dikke studs zijn voorzien van 0,8mm inwendig schroefdraad. In plaats van een balletje hebben ze een vlakke disc met een prachtige syntethische opaal aan de voorzijde. Dit sieraad leent zich perfect voor nieuwe of geirriteerde piercings. Titanium is hypoallergeen en het schroefdraad zit aan de binnenzijde van het staafje, waardoor het niets kan beschadigen als je je sieraad wisselt. De vlakke achterzijde heeft een mooie kleine diameter van 3mm. Deze sieraden zijn zeer geschikt voor piercings in het oor zoals tragus, helix of je oorlel! De studs zijn verkrijgbaar in 3 verschillende lengtes en 5 verschillende kleuren.
 • Gemaakt van hypoallergeen titanium
 • Voorzien van inwendig schroefdraad
 • Met een 3mm jewelled disc
 • Geschikt voor diverse oorpiercings
 • Verkrijgbaar in 3 lengtes en 5 kleuren
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
21370
Kleur: 
White Opal
Materiaal: 
Titanium
Schroefdraad: 
Inwendig schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (2 votes)

Cijfer

2 reviews

10,0
5
Super blij met deze studs. Even friemelen om ze er goed in te krijgen maar dan kun je ze ook dag en nacht dragen. Comfortabel en mooi!
5
Mooie stud, staat goed bij mijn opalen oorbellen. Mooi dat het oppervlak van de opaal relatief groot is (in tegenstelling tot de steentjes in de meeste balletjes). De 4mm lengte past maar net door mijn tragus, 5mm of 6mm was beter geweest. Daardoor wat lastig om de disc op het staafje te krijgen, maar na even oefenen lukt het.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.