Bioplast barbell

Bioplast

  • Maat
    1,6 mm
  • Balmaat
    5 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
2,95

Beschrijving

Op zoek naar meer comfort? Look no further! Deze barbells van Bioplast zijn supergeschikt voor tongpiercings en hebben een dikte van 1,6 mm. De barbells zijn aan de uiteinden voorzien van uitwendig schroefdraad, zodat je de bijbehorende balletjes van Bioplast er makkelijk op kunt schroeven.

Bioplast is een kunststof die bijzonder comfortabel draagt in de meeste piercings, maar vanwege de zachte en flexibele eigenschappen juist erg geschikt is voor tongpiercings.

Merk: 
Bioplast
Artikelnummer: 
20907
Kleur: 
Wit
Materiaal: 
Bioplast
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.375
Average: 4.4 (8 votes)

Cijfer

9 reviews

8,8
4
Super spul! Gebruik ze veel voor mijn tepelpiercings tijdens het boksen. Soms hebben ze scherpe randjes dus het is wel altijd even checken maar in het algemeen is dit een heel comfortabel materiaal om te dragen!
5
Zeer enthousiast! Ik gebruik hem als tepelpiercing. Alhoewel ik nog niet helemaal fan ben van de kleur, zit hij echt hemels! Het is een zeer flexibele en comfortabele piercing.
5
Heb deze gekocht voor m'n tepelpiercing. Niet normaal chill. En wit is echt heel cool. Ben echt heel blij met deze!
4
Flexibel en ideaal materiaal!
4
Vandaag deze bioplast tongpiercing in 12mm ontvangen. Eerste indruk is: even wennen, de balletjes zijn een stuk groter dan ik gewend ben, dus even rustig aan opbouwen, voor ik kokhals neigingen krijg. Het materiaal is wel onwijs flexibel, kan me voorstellen dat dat superfijn draagt. Sowieso de balletjes, zijn zo glad, dat ik hopelijk geen last meer heb van mijn gehemelte en ondergebit. Maar vooralsnog, tevreden..

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.