Mini Circular Barbell

Mini Circular Barbell
  • Maat
    1,2 mm
  • Balmaat
    3 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
3,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

De onmisbare basics! Deze cirbular barbell heeft een dikte van 1,2 mm en beide balletjes zijn afschroefbaar. Gemaakt van chirurgisch 316L staal en geschikt voor piercings op diverse lichaamsplekken
Artikelnummer: 
20704
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch staal
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.27143
Average: 4.3 (35 stemmen)

Cijfer

35 reviews

8,5
5
Prima septum! Ik heb hem een beetje dicht geduwd omdat hij wat breder is dan ik normaal zou hebben maar verder niks over te zeggen :) Goede selectie maten! Heb zelf gewoon 10mm gehaald en hij zit perfect in mijn septum
5
Mijn nieuwe lievelings septum! En godzijdank voor de maat. Er zijn niet heel veel piercings in 7mm, 6mm is bij mij net te klein en 8mm te groot. 7 is helemaal perfect!
4
Mooie piercing, goede kwaliteit en zit prima! Balletje was een beetje lastig los te krijgen en erop te zetten maar daarna zaten ze perfect.
4
Hele fijne piercing! Gebruik m al een hele tijd in mn rook. Was wel lastig om het balletje erop te schroeven, maar als het eenmaal zit is het goed.
3.5
Besteld in 7mm, zit daarmee bij mij best wel 'snug' rond mijn septum. Beetje geklooi met het loskrijgen van een balletje en hem er daarna weer opzetten, maar als hij eenmaal zit zit ie ook goed! Staat erg subtiel.

Pagina's