Click Ring - Recht Draagvlak

AOP

  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
5,95

Beschrijving

Makkelijk te openen en te sluiten! Mooie Click Ring voor je piercings, gemaakt van chirurgisch staal. De ideale ring voor je piercing als je graag een gladde ring in je piercings draagt die ook nog eens makkelijk te openen en sluiten is. Het segmentje in deze ring zit vast aan de ring en heeft aan een zijde een scharnier. Je klikt hem zo open, doet hem in je piercing en klikt hem weer dicht. Done! Deze ring is uitgerust met een recht draagvlak voor een stabiele en comfortabele pasvorm.

  • Handige click ring voor diverse piercings
  • Met rechtdraagvlak voor stabiliteit en comfort
  • Gemaakt van chirurgisch staal
  • Verkrijgbaar in 1,2mm en 1,6mm
  • Verkrijgbaar in diverse diameters
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
20440
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.5
Average: 4.5 (5 votes)

Cijfer

5 reviews

9,0
4
Een fijne click ring voor iemand zoals ik met een eigenwijs oor! Elke keer als ik een ring in mijn helix piercing wil doen krijgt mijn oor het moeilijk. Toen ik deze piercing spotte met een recht draagvlak heb ik hem gelijk toegevoegd aan mijn mandje. Hij zit heel comfortabel en ik heb geen last ervan. Wel is het draagvlak wat aan de korte kant en het past maar net! Ik hou hem dus wel goed in de gaten. Voor de rest is het een super uitvinding!
5
Hele fijne clickring! Hij gaat makkelijk open en weer dicht en daardoor ook in mijn septum goed aan te brengen! Door het rechte stuk ziet het ringetje er klein maar fijn uit en was het mogelijk zo'n klein ringetje in te brengen. Ik heb er nu twee in mijn septum zitten en 1 in mijn inner conch en ik vind ze overal heel erg fijn! In mijn conch is het fijn omdat hij niet heel de tijd ronddraait door het rechte stuk en de piercing daardoor minder snel gerriteerd raakt.
5
Heel fijne clickring. Gebruik hem als oorbel Door het rechte stuk beweegt de piercing niet zo veel, en heb je niet de sluiting opeens aan de voorkant zitten. Sluiting is wat moeilijker dicht te krijgen, maar springt daardoor ook niet open.
4.5
Heel blij met deze ringetjes! Ik heb er drie gekocht voor mijn helixen. Ik vond ze verrassend makkelijk in te doen en de sluiting valt niet op. Ik heb drie keer 7mm gekocht, dat valt bij mij op zich nog ruim.
4
Fijne ring, de sluiting valt nauwelijks op. Ik draag 'm als helix. Het rechte stukje is alleen iets te klein voor mijn oor, maar daar heb ik niet zoveel last van.