Click Ring

AOP

Click Ring
  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
9,95

Beschrijving

Makkelijk te openen en te sluiten! Mooie Click Ring voor je piercings, gemaakt van titanium. De ideale ring voor je piercing als je graag een gladde ring in je piercings draagt die ook nog eens makkelijk te openen en sluiten is. Het segmentje in deze ring zit vast aan de ring en heeft aan een zijde een scharnier. Je klikt hem zo open, doet hem in je piercing en klikt hem weer dicht. Done! Met name geschikt voor lippiercings , helixpiercings en septumpiercings. Verkrijgbaar in diktes tot en met 3 mm!
  • Handige click ring voor diverse piercings
  • Gemaakt van titanium
  • Verkrijgbaar in 1mm, 1,2mm en 1,6mm
  • Verkrijgbaar in diverse diameters
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
20420
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Titanium

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.9
Average: 4.9 (15 votes)

Cijfer

15 reviews

9,8
5
Best thing ever, je moet even handig worden in het open en dicht maken maar als je dat door hebt is het heel makkelijk. Je verliest hem niet en geen gepiel met tangetjes of balletjes.
5
Bij m'n lip een behoorlijk geworstel om hem dicht te krijgen, maar nu kan ik gelukkig wel de rest van m'n genezingsperiode een ringetje dragen zonder dat balletje waar ik helemaal tuureluurs van word (die ze bizar genoeg niet hadden bij de fysieke piercingzaak). Helemaal blij dus.
5
Goede kwaliteit clickring, gaat gemakkelijk in en sluit goed waardoor je hem niet snel verliest.
5
Het dicht krijgen van het ringetje gaat niet heel makkelijk, maar na een beetje gepriegel moet het lukken. Verder kreeg ik het ringetje makkelijk in mijn oor. Je kan het naadje helemaal niet zien als je de piercing in hebt en je voelt het ook niet. Ik heb zelf een 10mm ringetje gekocht voor mijn helix zodat het wat ruimer valt, maar een 8mm of 9mm had ook makkelijk moeten passen.
5
Het was een hele zoektocht naar een metalen ring zonder balletje o.i.d. , maar hier in verschillende maten. Ontzettend tevreden over!

Pagina's