Click Ring

AOP

Click Ring
  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
9,95

Beschrijving

Makkelijk te openen en te sluiten! Mooie Click Ring voor je piercings, gemaakt van titanium. De ideale ring voor je piercing als je graag een gladde ring in je piercings draagt die ook nog eens makkelijk te openen en sluiten is. Het segmentje in deze ring zit vast aan de ring en heeft aan een zijde een scharnier. Je klikt hem zo open, doet hem in je piercing en klikt hem weer dicht. Done! Met name geschikt voor lippiercings , helixpiercings en septumpiercings. Verkrijgbaar in diktes tot en met 3 mm!
  • Handige click ring voor diverse piercings
  • Gemaakt van titanium
  • Verkrijgbaar in 1,2mm en 1,6mm
  • Verkrijgbaar in diverse diameters
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
20420
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Titanium

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.884615
Average: 4.9 (13 votes)

Cijfer

13 reviews

9,8
5
Goede kwaliteit clickring, gaat gemakkelijk in en sluit goed waardoor je hem niet snel verliest.
5
Het dicht krijgen van het ringetje gaat niet heel makkelijk, maar na een beetje gepriegel moet het lukken. Verder kreeg ik het ringetje makkelijk in mijn oor. Je kan het naadje helemaal niet zien als je de piercing in hebt en je voelt het ook niet. Ik heb zelf een 10mm ringetje gekocht voor mijn helix zodat het wat ruimer valt, maar een 8mm of 9mm had ook makkelijk moeten passen.
5
Het was een hele zoektocht naar een metalen ring zonder balletje o.i.d. , maar hier in verschillende maten. Ontzettend tevreden over!
5
Ziet er echt naadloos uit en je kan ook zo goed als geen naadje voelen. Hij klikt wel een beetje moeilijk open en dicht, maar dan verlies je hem ook minder snel :)
4.5
Fijne piercing. Als je eenmaal door hebt hoe het click systeem werkt, heb je hem zo in en uit. Erg blij mee.

Pagina's