Click Ring

AOP

Click Ring
  • Maat
    1 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
9,95

Beschrijving

Makkelijk te openen en te sluiten! Mooie Click Ring voor je piercings, gemaakt van titanium. De ideale ring voor je piercing als je graag een gladde ring in je piercings draagt die ook nog eens makkelijk te openen en sluiten is. Het segmentje in deze ring zit vast aan de ring en heeft aan een zijde een scharnier. Je klikt hem zo open, doet hem in je piercing en klikt hem weer dicht. Done! Met name geschikt voor lippiercings , helixpiercings en septumpiercings. Verkrijgbaar in diktes tot en met 3 mm!
  • Handige click ring voor diverse piercings
  • Gemaakt van titanium
  • Verkrijgbaar in 1mm, 1,2mm en 1,6mm
  • Verkrijgbaar in diverse diameters
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
20419
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Titanium

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (3 votes)

Cijfer

3 reviews

10,0
5
Ik ben hier zooo blij mee, ik draag hem in mijn neusvleugel. Gaat super makkelijk in en je haalt hem er ook weer makkelijk uit.
5
Goede kwaliteit, ben er blij mee. Ik gebruik het als neusringetje. Het vastklikken was even lastig, maar het zal ook niet zomaar los schieten. Het scharnier is amper zichtbaar en niet voelbaar. Kortom, een succes.
5
Voorheen kende ik ringetjes eigenlijk alleen met een balletje als sluiting, en die balletjes verloor ik altijd, vet irritant. Deze click ringen ontdekken was dus een wereld die voor me open ging. En ze zijn zo handig. Ik ga nooit meer naar iets anders.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.