Click Ring

AOP

Click Ring
  • Maat
    1 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
11,95

Beschrijving

Makkelijk te openen en te sluiten! Mooie Click Ring voor je piercings, gemaakt van chirurgisch staal. De ideale ring voor je piercing als je graag een gladde ring in je piercings draagt die ook nog eens makkelijk te openen en sluiten is. Het segmentje in deze ring zit vast aan de ring en heeft aan een zijde een scharnier. Je klikt hem zo open, doet hem in je piercing en klikt hem weer dicht. Done! Ideaal voor neuspiercings en helixpiercings.
  • Handige click ring voor diverse piercings
  • Gemaakt van chirurgisch staal
  • Verkrijgbaar in diktes van 1mm t/m 5 mm
  • Verkrijgbaar in diverse diameters
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
20369
Coating: 
P.V.D. Goud
Kleur: 
Goud
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.8
Average: 4.8 (5 votes)

Cijfer

5 reviews

9,6
4
Mooi subtiel ringetje, heel fijn dat er geen vervelende randjes oid aan zitten! De kleur is ook goed, niet te geel. Je moet even hard drukken om hem dicht te krijgen maar dan blijft hij goed zitten natuurlijk:)
5
Hele fijne ringetjes die niet gaan irriteren. Makkelijk in en uit te doen, stevig materiaal. Verkleurd niet. Heb ze daarom in alle maten (6, 7, 8 en 9mm) gekocht zodat ik lekker kan afwisselen. Hoop alleen dat ze ook nog in 5mm komen net zoals de zilverkleurige.
5
Ontzettend fijne ringetjes, sluiten super makkelijk en perfect aan!
5
Super gemakkelijk en heel mooi! Ik hou ervan vaak mijn juwelen te verwisselen en click ringen zijn echt een redding voor mij.
5
Perfect ringetje, makkelijk zelf open en dicht te doen. Veruit de makkelijkste optie om zelf je piercings te vervangen dus.