Snap Fit Ball Closure Ring

Snap fit ball closure ring
  • Maat
    8 mm
  • Balmaat
    12 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
13,95

Beschrijving

Snap! It fits! Speciale ball closure ring met een dikte van 8 mm. Deze snap-fit ringen zijn net een tikje anders dan de gebruikelijke ball closure ringen. De uiteindes van de snap-fit ringen hebben een klein deukje, waar je zonder al te veel moeite een egaal glad balletje in klikt. Let wel, snap-fit ringen van deze dikte kunnen wat lastiger te openen en sluiten zijn. Een ringopener kan dan uitkomst bieden. Gemaakt van chirurgisch 316L staal en geschikt voor piercings op diverse lichaamsplekken.
Artikelnummer: 
20224
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.166665
Average: 4.2 (3 votes)

Cijfer

3 reviews

8,3
4
Mooie ring. Zeker nodig is een tang om de ring te openen en het balletje uit te nemen. Onmogelijk (voor mij) om het zonder te doen.
4.5
Staat vreselijk mooi! Alleen het balletje moet je echt er heel goed indrukken, liefst met behulp van wat gereedschap en gaat er echt niet eenvoudig meer uit. Soort van semi-permanent dus. Ik draag 'm als PA dus beter dat 'ie goed vast zit dan halverwege verloren :-)
4
Ok, dit is een bloedmooi ring, maar niet voor alles even goed te gebruiken. De kogel springt een beetje te makkelijk eruit en anders dan als oorbel is hij eigenlijk niet te gebruiken. Gezien zijn gewicht ook niet echt iets voor je prins albert... Dus leuk voor een avond uit - niet te wild doen en goed opletten - maar geen ring voor ieder dag.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.