Doorlopende Ring

AOP

  • Maat
    0,8 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
3,95

Beschrijving

De perfecte ringen voor je piercings! Deze supermooie, doorlopende ringen zijn gemaakt van buigzaam chirurgisch staal. Het staal is onthard met behulp van een speciaal proces, waardoor de ringen met de hand open en dicht te buigen zijn. Ideaal als je niet graag van sieraad verwisselt en een gladde, stevige ring wil, bijvoorbeeld voor je neuspiercings! Onze doorlopende ringen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en geschikt voor diverse piercings.

Openen en sluiten: pak de ring stevig vast bij de uiteinden en buig ze naar de zijkant toe open. Verwissel de piercing ring en buig de uiteinden weer naar elkaar toe. Check ook onze blogpost met meer info: Hoe open je piercing ringen en andere piercingsieraden?
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
20086
Coating: 
P.V.D. Roodgoud
Kleur: 
Roodgoud
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.25
Average: 4.3 (6 votes)

Cijfer

6 reviews

8,5
1
Heel moeilijk weer dicht te doen. Zelfs eenmaal eruit lukte het niet meer om hem naadloos dicht te krijgen. Ik zou het aan niemand aanraden, kan beter een andere soort sluiting bestellen.
4.5
De neuspiercing in doen ging heel makkelijk, maar het ringetje weer dichtkrijgen vond ik echt ontzettend lastig. Als hij eenmaal dicht zit is hij wel supercomfortabel en mooi, dus het was de moeite wel waard! :)
5
Het beste ringetje wat ik gevonden heb! Deze zal ik niet snel meer uit doen. Makkelijk uit elkaar te halen om te plaatsen, terugduwen ging iets lastiger maar niks waar een tang niet bij kan helpen! Zeker een aanrader!
5
Super fijn ringetje!! Je duwt hem makkelijk uit- en in elkaar en verbuigt niet. Voor mij is dit mijn eerste neusring, was altijd bang dat het too much was voor mij... Maar het rose kleurtje valt niet direct op, waardoor het een subtiele piercing is. Erg blij mee :)
5
Dit is echt een superfijn ringetje, zeker omdat je hem kan openplooien en langs de buitenkant kan indraaien. Ik had eerst een ringetje met een platte kant, die je langs binnen moet indraaien, maar na een uur prutsen had ik het maar opgegeven. Aan deze heb ik ook een halfuurtje moeten friemelen, maar dat komt gewoon omdat ik het niet gewend ben om ringetjes te dragen ;) Het opentrekken gaat erg gemakkelijk, het dichtduwen daarentegen is ietsje moeilijker, maar zeker doenbaar! Ik heb mijn 2 uiteinden zo geduwd dat ze naast elkaar zitten, zodat hij er 's nachts zeker niet kan uitvallen! Het is ook een erg elegante kleur! Dit is echt een aanrader!

Pagina's